sholts-pislya-vizitu-v-ukrayinu-zayaviv-scho-govoriti-z-putinim-absolyutno-neobkhidno

Шольц після візиту в Україну заявив, що говорити з путіним «абсолютно необхідно»

 • 207009 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Канцлер Німеччини Олаф Шольц наступного ж дня після візиту в Україну заявив про важливість прямих переговорів із російським диктатором володимиром путіним, пише УНН.

Цитата

«Абсолютно необхідно говорити з путіним», — сказав Шольц, якого цитує Bild, у п'ятницю в телеінтерв'ю Німецькому агентству друку.

«Я продовжуватиму це робити, як і президент Франції», - повідомив канцлер.

Деталі

За його словами, Шольц, наприклад, міг би сказати путіну: «будь ласка, зрозумійте, що жодного продиктованого світу не буде».

«І якщо ви думаєте, що можете вкрасти землю, а потім сподіватися, що часи зміняться, і все повернеться на круги свої, то ви помиляєтеся», - сказав канцлер.

Додамо

16 червня в українській столиці президент Франції Емманюель Макрон, прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі, канцлер Німеччини Олаф Шольц та президент Румунії Клаус Йоганніс зустрілися із президентом України Володимиром Зеленським.

Після візиту у ЗМІ з'явилася інформація про те, що під час візиту до Києва глави держав та урядів Франції, Німеччини, Італії могли закликати Зеленського до переговорів із російським диктатором володимиром путіним.

В Офісі Президента України такі повідомлення спростовують.

Українські Національні Новини

Новини Світу