shmigalya-zaprosili-do-vr-prozvituvati-pro-plan-vikhodu-z-karantinu

Шмигаля запросили до ВР прозвітувати про план виходу з карантину

 • 11615 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. До ВР запросять прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та весь уряд, щоб вони прозвітували про план виходу з карантину. Парламент також розгляне можливість відміни карантину “вихідного дня”. Про це заявила на засіданні Погоджувальної ради в.о. голови ВРУ Олена Кондратюк, передає кореспондент УНН.

“Пропоную завтра запросити голову уряду з усім складом Кабміну для того, щоб ми почули його бачення виходу з карантину, чи дійсно є цей план. Особливо це стосується питань карантину “вихідного дня”. І саме основне – який стан виконання постанови ВРУ про заходи протидії і поширення коронавірусу та захисту всіх систем життєдіяльності країни від негативних наслідків пандемії”, - сказала Кондратюк.

Вона додала, що під її керівництвом сьогодні була зареєстрована постанова №4381 про рекомендацію скасувати карантин вихідного дня урядом.

Нагадаємо, за інформацією МОЗ, дієвість від карантину вихідного дня будуть оцінювати за динамікою госпіталізації, для оцінки потрібні показники щонайменше за 10 діб.

Українські Національні Новини

Політика