shmigal-pidbiv-pidsumki-99-dniv-roboti-uryadu

Шмигаль підбив підсумки 99 днів роботи уряду

 • 15170 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль підбив підсумки 99 днів роботи уряду, і зазначив, що ці три місяці були важкими. Про це він сказав під час засідання уряду, передає УНН.

“Сьогодні 99 днів, відколи наш Уряд розпочав свою роботу. Останні три місяці були важкими для країни в цілому і для нас, як урядовців. На нас була покладена значно більша відповідальність, якщо порівнювати з попередніми періодами, попередніми урядами. Ми зіштовхнулися з викликами, яких світ ніколи не бачив”, - сказав Денис Шмигаль

Він зазначив, що вони мали протистояти поширенню пандемії та одночасно виводити країну з економічної кризи, яка зачепила цілий світ.

“Перше і найголовніше, що ми зробили: це забезпечили своєчасні карантинні заходи і підтримка людей. Друге — це фундамент для економічного відновлення країни, щоб якомога швидше подолати наслідки пандемії: ми ухвалили низку ініціатив для бізнесу і людей, щоб полегшити тягар економічної кризи. Ми зберегли основу для відновлення і розвитку. В першу чергу - це життя людей”, - додав Денис Шмигаль.

Нагадаємо, Президенту доповіли про реалізацію програми стимулювання економіки.

Українські Національні Новини

Політика