shariya-zreshtoyu-ekstraduyut-v-ukrayinu-vin-postane-pered-ukrayinskim-sudom-venislavskiy

Шарія зрештою екстрадують в Україну, він постане перед українським судом - Веніславський

 • 240763 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Екстрадиція в Україну затриманого в Іспанії та підозрюваного в державній зраді проросійського блогера Анатолія Шарія обов'язково буде, його судитимуть за українськими законами, зазначив член парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, нардеп від "Слуги народу" Федір Веніславський в ефірі національного телемарафону, пише УНН.

Цитата

"Я переконаний, що адвокати Шарія будуть оскаржувати всі дії, тому сподіватися, що він буде на території України завтра, це занадто оптимістично, але те, що він точно потрапить на територію України й буде переданий у руки правосуддя, у мене сумнівів немає", - сказав Веніславський.

Деталі

Нардеп зазначив, що Шарія затримали у межах міжнародно-правової допомоги, у межах його розшуку "за вчинення ним низки кримінальних важких злочинів на території України".

"Відповідно зараз буде розпочато процедуру його екстрадиції до України, і він постане перед українським судом і буде нести відповідальність за українськими законами", - підсумував Веніславський.

Раніше

5 травня у СБУ повідомили, що в Іспанії затримано проросійського блогера Анатолія Шарія, якого спецслужба підозрює у державній зраді.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП