shansi-avakova-na-krislo-premyera-minimalni-arakhamiya

Шанси Авакова на крісло прем'єра мінімальні - Арахамія

 • 26629 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. Арсен Аваков, який нещодавно залишив посаду очільника міністерства внутрішніх справ України, має мінімальні шанси на посаду прем’єр-міністра. Про це в ефірі одного з телеканалів заявив голова фракції “Слуга народу” Давід Арахамія, передає УНН.

Цитата

“Я не думаю, що у нас є на це голоси (на призначення Авакова прем'єром - ред.). Мені здається, що шанси на прем'єр-міністра мінімальні. Парламент просто не підтримає”, - заявив Арахамія.

Деталі

Наступна посада, яку зможе очолити Аваков, має бути вище за рангом, зазначив очільник фракції “Слуг народу”. За його словами, ексміністр внутрішніх справ не погодиться очолити інше міністерство.

При цьому, він також додав, що колишній очільник МВС має високі шанси на посаду мера Харкова. За словами Арахамії, Аваков “ще не працював у такій іпостасі, тому теоретично, він зможе собі поставити такий виклик...”.

Додамо

Арахамія не виключив, що восени Авакову можуть запропонувати посаду віце-прем’єр-міністра.

Нагадаємо

Про відставку Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ стало відомо 13 липня.

​Президент України Володимир Зеленський запропонував голову комітету з питань правоохоронної діяльності Дениса Монастирського на посаду міністра внутрішніх справ. І “слуги” підтримали цю пропозицію.

Денис Монастирський погодився очолити Міністерство внутрішніх справ. 16 липня Зеленський представив Монастирського колективу МВС.

Українські Національні Новини

Політика