seriya-napadiv-zi-strilyaninoyu-chikago-schonaymenshe-troye-zagiblikh-i-chetvero-poranenikh

Серія нападів зі стріляниною у Чикаго: щонайменше троє загиблих і четверо поранених

 • 42734 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. За повідомленнями поліції, внаслідок численних перестрілок у Чикаго загинули щонайменше 3 осіб, ще четверо отримали поранення. Про це повідомляє CNN, інформує УНН.

"Нападник вбив у суботу щонайменше трьох людей та поранив кількох людей у ​​серії перестрілок у Чикаго, перш ніж його застрелила поліція", - заявила влада.

У поліції вказали, що стрілянина розпочалася у Чикаго у суботу, коли підозрюваний - ідентифікований поліцією як 32-річний Джейсон Найтенгейл - увійшов у гараж та застрелив 30-річного чоловіка, який сидів у своєму авто.

Через декілька хвилин Найтенгейл увійшов у тамбур житлового будинку за декілька кварталів, повідомляє поліція. Він попросив скористатися телефоном і вистрілив у жінку-охоронця будівлі. За даними поліції, жінці він вистрілив у грудну клітку, після чого та померла у  лікарні.

За повідомленнями чиновників, Найтенгейл вистрілив у голову 77-річній жінці, яка у той час отримувала пошту у тому ж будинку. Поліція заявила, що на даний момент вона перебуває у важкому стані.

Незабаром підозрюваний пішов до сусідньої будівлі та почав погрожувати пістолетом свому знайомому, повідомила поліція. Підозрюваний забрав ключі чоловіка і втік на своєму транспорті.

Згодом стало відомо, що зловмисник відкрив стрілянину у міні-магазині після його пограбування. Невдовзі він застрілив 20-річного чоловіка пострілом у голову. Також він поранив 81-річну жінку - пострілом у спину та шию, і вона наразі перебуває у важкому стані.

Також вказується, що після цього підозрюваний вистрілив у голову 15-річній дівчині, коли вона була на задньому сидінні транспортного засобу під час руху, яким керувала її мати. Наразі вона перебуває у важкому стані, повідомила поліція. Її мати не постраждала.

Поліція заявила, що після цієї стрілянини Найтенгейл повернувся до магазину та обстріляв чиказьких поліцейських, які якраз проводили розслідування попереднього нападу. Потім він відправився на північ від Чикаго. Згодом він взяв у заручницю жінку у ресторані, поранив її і втік.

"Поліція... виявила його на стоянці, де він був убитий на місці події", - резюмували силовики.

Поліція Чикаго заявляє, що розслідування триває. Наразі невідомо про мотиви злочинів Найтенгейла.

Нагадаємо, у в'язниці в США сталася перестрілка, є загиблий та поранений.

Як повідомлялося раніше в УНН, на Київщині чоловік влаштував стрілянину біля магазину.

Українські Національні Новини

Новини Світу