sentsov-yide-v-yevropu-rozpovidati-pro-ukrayinskikh-politvyazniv-v-rosiyi

Сенцов їде в Європу розповідати про українських політв’язнів у Росії

 • 10000 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Звільнений з Росії український режисер Олег Сенцов планує відвідати європейські країни і розповідати людям про політв’язнів, які залишаються в Росії. Про це він повідомив в інтерв’ю Крим.Реалії, передає УНН.

"Глобально я буду робити все, що в моїх силах для звільнення наших хлопців. У вузькому розумінні своєї роботи, боротьби, і в широкому – доти, поки від нас Росія, як сказав Подерев'янський, але він сказав трошки грубо, не відчепиться", – сказав Сенцов.

За його словами, він хоче використовувати свою медійність, щоб допомогти ув'язненим українцям вийти з російських в'язниць.

"Зараз поки у мене є моє ім'я і мій голос, і зараз я це роблю. Я післязавтра (25 вересня – ред.) їду в Берлін і зустрічатимуся з людьми. Я їду 1 жовтня в Страсбург, і у мене ще поїздки – Лондон, Європа і багато чого. Я і тут зустрічаюся. Я не дуже це афішую", – сказав Сенцов.

Раніше УНН повідомляв, що звільнений український режисер і письменник із Криму Олег Сенцов готовий потиснути руку президенту Росії Володимиру Путіну заради “визволення українських політв’язнів”.

Українські Національні Новини

Суспільство