sche-odna-portsiya-futbolnikh-emotsiy-zyavilos-video-yak-sini-vitayut-shevchenka-z-peremogoyu-nad-shvetsiyeyu

Ще одна порція футбольних емоцій: з'явилось відео, як сини вітають Шевченка з перемогою над Швецією

 • 28375 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Сини наставника збірної України по футболу Андрія Шевченка привітали його з перемогою. Вони приїхали до Глазго, щоб наживо спостерігати за матчем. Ексклюзивне відео опублікувало Консульство України в Единбурзі, передає УНН.

Деталі

На опублікованому відео сини Шевченка спустилися з трибун. Наставник української команди попросив стюардів пропустити хлопців, після чого вони приєдналися до команди.



Зокрема, дружина головного тренера збірної України Крістен Пазік також привітала свого чоловіка та його підопічних з виходом до 1/4 Євро-2020. На своїй сторінці Instagram вона опублікувала пост, в якому привітала гравців та тренерів збірної України.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kristen (@kristenpazik1)


Раніше ЗМІ повідомляли, що сини Андрія Шевченка приїхали в Глазго, щоб наживо підтримати збірну України. Вони одяглися у футболки національної команди та взяли із собою синьо-жовтий прапор.

Нагадаємо

Збірна України по футболу обіграла команду Швеції у додатковий час у матчі 1/8 фіналу Євро-2020 і вийшла до чвертьфіналу турніру.

В овертаймі перемогу українській збірній приніс Артем Довбик. Автор першого голу нашої збірної - Олександр Зінченко. У чвертьфіналі збірна України зіграє з Англією

Ігри наступної стадії плей-офф відбудуться 2-3 липня.

Українські Національні Новини

Суспільство