sbu-vikrilo-cholovika-yakiy-prodavav-vibukhivku-ta-zasobi-urazhennya-iz-zoni-oos

СБУ викрило чоловіка, який продавав вибухівку та засоби ураження із зони ООС

 • 8931 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. В Миколаєві співробітники Служби безпеки України попередили збут потужної вибухової речовини пластид. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр СБ України.

"У Миколаєві співробітники Служби безпеки України спільно зі слідчими поліції та під процесуальним керівництвом військової прокуратури попередили збут потужної вибухової речовини пластид", - йдеться у повідомленні.

Працівниками СБУ було встановлено, що мешканець обласного центру налагодив канал постачання через знайомих, зокрема із району проведення Операції об’єднаних сил вибухівки та засобів ураження для подальшого збуту у регіоні представникам кримінальних кіл.

Факт продажу одного кілограму вибухової речовини було задокументовано співробітниками СБУ. Зловмисника затримали на робочому місці під час спроби продажку чотирьох кілограмів пластиду за 200 тис. грн.

Наразі у межах відкритого раніше за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України тривають першочергові слідчо-оперативні заходи для встановлення всіх осіб причетних до збуту засобів ураження.

Нагадаємо, Співробітниками Служби безпеки України у межах протидії незаконному обігу зброї блокували у Миколаєві незаконний збут засобів ураження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП