sbu-ogolosila-u-rozshuk-nachshtabu-narodnoyi-militsiyi-lnr

СБУ оголосила у розшук "високопосадовця "ЛНР"

 • 11339 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Співробітники СБУ відкрили кримінальне провадження та оголосили у розшук "начальника штабу народної міліції "ЛНР", який раніше мав чин полковника Служби цивільного захисту та "прем'єр-міністра", але перейшов на бік бойовиків. Про це у Facebook повідомляє прес-центр СБУ, передає УНН.

"Так чи інакше, він настільки перейнявся ідеями незалежності "народа Донбасса", що спочатку очолив «штаб народної міліції ЛНР", а потім удостоївся великої "честі", ставши цілим "прем'єр-міністром" бандитів. Його оголошено у розшук. Матеріали кримінального провадження, відкритого за злочини проти основ національної та громадської безпеки, скеровано до суду", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНН, прокуратура Черкаської області оголосила підозру місцевому жителю, який проходить військову службу у “народній міліції ЛНР”.

Нагадаємо, військовою контррозвідкою СБУ зі складу Об’єднаних сил у взаємодії з Нацполіцією України від початку операції Об’єднаних сил (травень-серпень) припинена протиправна діяльність 39 учасників НЗФ на Донбасі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП