saudivska-araviya-vidkrivaye-palomnitstvo-umri-dlya-vaktsinovanikh-inozemtsiv

Саудівська Аравія відкриває паломництво Умри для вакцинованих іноземців

 • 26111 переглядiв

КИЇВ. 8 серпня. УНН. Саудівська Аравія заявила, що з 9 серпня почне отримувати запити на паломництво Умри від вакцинованих іноземних віруючих. Про це з посиланням на Saudi Press Agency, повідомляє УНН.

Деталі

Близько 18 місяців тому королівство закрило свої кордони для іноземних паломників через пандемію коронавірусу.

Спочатку дозволи видаватимуться 60 тисячам паломників Умри в місяць, але це число буде поступово збільшуватися до двох мільйонів в місяць, говориться в повідомленні.

У заяві йдеться, що іноземні паломники повинні будуть надати сертифікати про вакцинацію від COVID-19 разом із запитом на Умру.

Вакциновані паломники з країн, включених в список заборонених для в'їзду в Саудівську Аравію, будуть піддані інституційному карантину після прибуття.

Доповнення

Умра - це паломництво до двох святих місць ісламу в містах Мекка і Медіна, яке можна зробити в будь-який час року. Воно відрізняється від хаджу, який проводиться один раз на рік.

Пандемія COVID-19 порушила обидва паломництва, які зазвичай є ключовими джерелами доходів королівства. Разом вони заробляли близько 12 мільярдів доларів на рік в докарантинні часи для казни.

Хадж відбувся в липні цього року і в минулому році, хоча і в меншому масштабі.

Додамо

Всього в Саудівській Аравії зареєстровано близько 532 тисяч випадків коронавірусу і більш 8 300 смертей.

Українські Національні Новини

Новини Світу