saudivska-araviya-skasuvala-zaboronu-na-pryamiy-vyizd-dlya-mandrivnikiv-iz-6-krayin

Саудівська Аравія скасувала заборону на прямий в'їзд для мандрівників із 6 країн

 • 15088 переглядiв

КИЇВ. 25 листопада. УНН. Саудівська Аравія дозволить прямий в'їзд мандрівникам з Індонезії, Пакистану, Бразилії, В'єтнаму, Єгипту та Індії з 1 грудня, повідомило державне інформаційне агентство SPA у четвер, інформує УНН.

Деталі

Посилаючись на представника міністерства внутрішніх справ, агентство заявило, що мандрівники мають перебувати на карантині протягом п'яти днів у затверджених урядом приміщеннях після прибуття, незалежно від їхнього статусу вакцинації проти COVID-19.

Доповнення

У лютому минулого року пряму заборону на в'їзд було введено через глобальний сплеск випадків COVID-19, пов'язаних з варіантами, виявленими у Великій Британії, Південній Африці та Бразилії, з побоюваннями, що вакцини, які розгортаються в усьому світі, можуть бути менш ефективними проти них.

Заборона поширилася на ОАЕ, Єгипет, Ліван, Туреччину, США, Велику Британію, Німеччину, Францію, Італію, Ірландію, Португалію, Швейцарію, Швецію, Бразилію, Аргентину, Південну Африку, Індію, Індонезію, Пакистан та Японію.
Винятком із заборони були дипломати, медичний персонал та їхні родини.

Заборона також поширювалася на мандрівників, які проходили транзитом через будь-яку з 20 країн за 14 днів до запланованого візиту до Королівства.

Рейси до Королівства та з нього вперше були припинені 14 березня 2020 року, через два тижні після того, як Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила, що спалах коронавірусу є пандемією.

В'їзд до Саудівської Аравії повітряним, наземним і морським транспортом відновився 3 січня 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саудівська Аравія відкриває паломництво Умри для вакцинованих іноземців

Українські Національні Новини

Новини Світу