sami-sebe-vipalili-z-ukrayinskoyi-zemli-na-zaporizhskomu-napryamku-rashisti-zastosuvati-sontsepek-proti-svoyikh-pozitsiy

Самі себе випалили з української землі: на Запоріжському напрямку рашисти застосували "Сонцепек" проти своїх позицій

 • 309402 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Рашисти на Запоріжському напрямку важку вогнеметну систему "Сонцепек" застосували проти своїх позицій та фактично випалили окупантів з української землі. Про це повідомляє 97 Піхотний батальйон 60-ої окремої піхотної бригади, передає УНН.

Цитата

"Керівництво 97 Піхотного батальйона висловлює своє задоволення діями російських окупантів, які сьогодні, 8 травня 2022 року, використовуючи на Запоріжському напрямку важку вогнеметну систему "Сонцепек", застосували її проти своїх позицій та фактично випалили рашистських окупантів з української землі", - йдеться у повідомленні.

Додамо

Українські військові наголошують, що такі дії ворога позитивно сприймаються та всіляко підтримаються.

"Ми розуміємо, що на травневі є традиція готувати шашлики, але в нас є одне зауваження - палить себе на території росії. Бо в Україні вам зовсім не раді!

А наш 97-ий Піхотний батальйон продовжує знищувати окупантів на українській земли тримаючи оборону та виконуючи накази керівництва. Слава Україні!" - резюмували українські військові.

Українські Національні Новини

Суспільство