saakashvili-zayaviv-scho-do-gubernatorstva-yomu-proponuvali-stati-pershim-vitse-premyerom

Саакашвілі заявив, що до губернаторства йому пропонували стати першим віце-прем'єром

 • 6068 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. Екс-голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що йому до губернаторства в Одесі пропонували стати першим віце-прем'єр-міністром в уряді Арсенія Яценюка, а пізніше — послом у Нідерландах або Південній Азії. Про це Саакашвілі заявив сьогодні у перерві судового засідання з розгляду його касаційної скарги до Президента України Петра Порошенка, передає кореспондент УНН.

“Мені пропонували стати першим віце-прем'єром. Я поспілкувався з Яценюком і зрозумів, що з цього справи ніякої не вийде. Я став радником Порошенко. Я був його радникам до тих пір, поки всі відмовилися від губернаторства в Одесі, і я запропонував себе, і Порошенко з радістю погодився... Але потім почалися конфлікти... Я пішов у відставку. До відставки, Президент пропонував мені стати послом Нідерландів або у Південній Азії — подалі від України. Але я відмовився і поїхав до Америки”, — сказав Саакашвілі.

Нагадаємо, раніше Саакашвілі заявив, що отримав документ про легалізацію його перебування в Україні.

Як повідомляв УНН, екс-голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі звернувся з позовом до суду визнати незаконною та скасувати екстрадиційну перевірку щодо нього.

Українські Національні Новини

Політика