rozshukano-vtikacha-z-vipravnoyi-koloniyi-na-kiyivschini

Розшукано втікача з виправної колонії на Київщині

 • 10420 переглядiв

КИЇВ. 20 березня. УНН. Правоохоронці розшукали чоловіка, який втік з виправної колонії. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП у Київській області.

"42-річний чоловік самовільно залишив територію Ірпінського виправного центру, де відбуває покарання за скоєння злочину, передбаченого ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Втікача оголосили у розшук. Працівники поліції одразу розпочали проводити оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місцеперебування злочинця та його затримання.

"Вже наступного дня чоловіка розшукав наряд групи реагування патрульної поліції Кагарлицького відділення поліції. Він переховувався у власному будинку", - прокоментували в поліції.

У ході невідкладного обшуку правоохоронці за місцем проживання злочинця знайшли та вилучили сухе подрібнене наркотичне зілля та кристалічну речовину, схожу на метадон, які він зберігав для власного вжитку, зазначили у відомстві.

Вилучені речові докази направили на проведення відповідних експертиз.

За фактом незаконного зберігання наркотичних речовин відкрили кримінальне провадження за ст. 309 КК України.

Засудженого передали співробітникам Ірпінської виправної колонії.

Нагадаємо, у 2018 році засуджені скоїли 26 втеч.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП