rozgulyuvav-z-lyudskoyu-golovoyu-v-rukakh-v-odesi-zatrimali-cholovika-za-podviyne-vbivstvo

Розгулював з людською головою в руках: в Одесі затримали чоловіка за подвійне вбивство

 • 19721 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. В Одесі затримали чоловіка, який на вулиці розгулював з людською головою в руках. Також правоохоронці виявили в його квартирі тіла двох чоловіків з ознаками насильницької смерті. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу поліції Одеської області.

"На спецлінію 102 надійшло повідомлення про чоловіка, який ходить вулицею з людською головою в руках. Оперативно прибувши за викликом, поліцейські побачили правопорушника, який заходив у під’їзд будинку. Слідом за молодиком вони зайшли до його квартири, де виявили тіла двох чоловіків з ознаками насильницької смерті”, — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що наразі на місці події працює керівництво Головного управління поліції області та слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

Тіла двох чоловіків виявили у квартирі на проспекті Небесної Сотні. Підозрюваного у вчиненні злочину затримано.

“Відомості за фактом умисного вбивства внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п.1 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України. З підозрюваним проводяться першочергові слідчі дії”, — зазначається в повідомленні.

Водночас, у Telegram-каналі Департаменту карного розшуку наводяться деталі страшного інциденту. "20 січня у місті Одеса на вулиці затримано чоловіка, з відчленованою головою в руках та обмотаного людськими внутрішніми органами. Попередньо встановлено, що він скоїв вбивство батька та ще однієї людини, дані якої на цей час з’ясовуються. Одному з загиблих вбивця розпоров черевну порожнину, а іншому відчленував голову", - сказано у повідомленні.

Однак, таких деталей пресслужба ГУНП в Одеській області не наводить.

Додамо, в Україні останнім часом сталося кілька жорстоких вбивств. Так, у Черкаській області один пенсіонер вбив і розчленував іншого. Розчленоване тіло родичі загиблого знайшли у підвалі.

У Кривому Розі на Дніпропетровщині поліцейські затримали 78-річного чоловіка за вбивство і розчленування жінки.

У травні 2020 року під Харковом посеред вулиці виявили оголену жінку, яка несла у пакеті відрубану голову своєї 13-річної доньки.

Як повідомляв УНН раніше, у Харкові мали судити двох чоловіків, підозрюваних у скоєнні вбивства з розчленуванням та канібалізму.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП