rozgromna-porazka-dinamo-sotsmerezhi-vismiyali-biznes-talant-surkisa

Розгромна поразка "Динамо": соцмережі висміяли "бізнес-талант" Суркіса

 • 36738 переглядiв

КИЇВ. 29 лютого. УНН. Учора відбувся гостьовий матч "Динамо" (Київ) і "Дніпро - 1". Кияни програли з рахунком 1:3, і всі три м'ячі "отримали" від Владислава Супряги. Його ФК "Динамо" придбав у "Дніпро-1" за більш, ніж 6 млн євро, але пізніше здав в оренду - назад "Дніпро-1". Реакція вболівальників на такий "поворот" буквально підірвала соцмережі, передає УНН.

Це "урок бізнесу вам від кращих з кращих", - саркастично написав Віктор Литовченко.

"Уяви, синку, що ти - крутий бізнесмен, ворочаєш одним іменитим клубом. І твоєму клубу потрібен нападник. Дуже потрібен. Катастрофічно потрібен. Будь-який. І ось ти купуєш молодого пацана в іншому клубі за цілих 6,5 мільйона євро. Всі в шоці! Але усі ще в більшому шоці, коли ти, покрутивши цього пацана туди-сюди, кажеш "нафіг нада" і сплавляєш його з очей геть. В оренду в той же клуб, в якому ти його купив за такі шалені гроші. І ти наполегливо шукаєш нападника ... Ще наполегливіше, тому що твій основний примудряється залетіти на допінгу. І раптом твій клуб грає з цим, в якому ти купив Того пацана і якого сплавив назад за профнепридатність. І ось він виходить на заміну на останні півгодини матчу і примудряється за цей час перетворити твою команду в смішну купку тирси. Буквально познущавшись з твого іменитого клубу, вваливши йому хет-трик за такий рекордний проміжок часу", - написав він.

Головний редактор спортивного порталу "Трибуна" Олег Щарбаков написав, що "любить "Динамо" за стабільність" і опублікував фото про "бізнес по-динамівськи".

Ще один журналіст Олександр Пасховер почав свій пост словами: "А ще ніхто не взявся за написання книги - "Як вбивали Динамо?"

"Це ж не складно описати. Береш подібну книгу, "Як убивали Спартак", і замість "Спартак", пишеш "Динамо" Київ.
Звичайно вбивство "Динамо", це не злочин проти людства, це просто дрібне хуліганство, але в особливо нахабних розмірах. "Динамо" Київ - рідний і улюблений футбольний клуб. А цю гру в імітацію потрібно просто перечекати", - додав він.

Коментатори матчу в соціальних мережах серед уболівальників "Динамо" були набагато різкіші в своїх висловлюваннях.

"Віддайте Динамо Ярославському!!! Суркіси, що не ганьбіть великий Клуб!!!" - закликав користувач Сергій Паршінков.

"А якщо серйозно, з дитинства вболіваю за Динамо! Але такої ганьби - за всю історію клубу не було!!! Так ухайдохати Великий клуб - потрібно вміти!" - написав Анатолій Омелян.

"Вітаю Дніпро-1, заслужили!!! А Динамо розпустити до чортової матері ... вистачить ганьбитися, безтолоч ... відібрати у сурка гроші і віддати їх на корисне, "фізрука" не допускати до спорту і на кілометр. Померло Динамо, а поховати забули ....", - вважає Олексій Дзюба.

"Купують з закордону, а зі своїми не займаються!! Красень Супряга дав урок Михайличенку!!! Так тримати!!!" - зазначив користувач Сергій Борисович.

Відзначимо, що матч "Динамо" - "Дніпро-1" був історичним - вперше на "Дніпро-Арені" використовувалася система VAR, що дає можливість арбітру приймати рішення на основі відеоповторів. І всі ключові рішення суддя поєдинку Катерина Монзуль винесла саме після перегляду запису.

Нагадаємо, 23 лютого система VAR дебютувала в УПЛ в матчі "Шахтар" - "Динамо". І з її допомогою було скасовано гол в ворота донецької команди.

Українські Національні Новини

Спорт