rozglyad-spravi-generala-nazarova-vidklali-do-serpnya

Розгляд справи генерала Назарова відклали до серпня

 • 13753 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Дніпровський апеляційний суд відклав до 4 серпня розгляд апеляційної скарги захисту генерал-майору Віктора Назарова на вирок Павлоградського міськрайонного суду, який засудив його до 7 років ув'язнення через катастрофу Іл-76. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Дніпровського апеляційного суду.

"Розгляд кримінального провадження відкладено до 4 серпня 2020 року", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що розгляд кримінального провадження за апеляційними скаргами захисника в інтересах обвинуваченого Назарова відкладено через хворобу судді, яка входить до складу колегії, що розглядає дане кримінальне провадження та її заміну на іншого суддю.

Нагадаємо, у 2017 році Апеляційний суд Дніпропетровської області розпочав розгляд апеляційної скарги на вирок генерал-майору Віктору Назарову, якого Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровщини визнав винним у недбалості у справі про збиття літака Іл-76, внаслідок якого загинуло 49 людей.

Як повідомлялося, 27 березня 2017 року Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області визнав генерал-майора Віктора Назарова винним у недбалості за ч.3 ст.425 ККУ у справі про збиття Іл-76 і призначив йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП