rosiyska-litokobudivelna-korporatsiya-prograla-v-sudi-urayinskomu-zavodu

Російська літакобудівельна корпорація програла в суді українському заводу

 • 10800 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Північно-західний апеляційний господарський суд розглянув справу за позовом Акціонерного товариства "Російська літакобудівельна корпорація "МіГ" до Державного підприємства "Красилівський агрегатний завод" про стягнення безпідставно збережених грошових коштів. Про це повідомляє УНН з посиланням на Судову владу. 

Суд апеляційної інстанції ухвалив постанову, якою скасував рішення господарського суду Хмельницької області від 18 квітня 2019 року у справі та відмовив у задоволенні позову повністю. А також вирішив стягнути з Акціонерного товариства "Російська літакобудівельна корпорація "МіГ" на користь Державного підприємства "Красилівський агрегатний завод" 48 850 гривень судового збору за розгляд апеляційної скарги.

Нагадаємо, що до Господарського суду Хмельницької області звернулося Акціонерне товариство "Російська літакобудівельна корпорація "МіГ" з позовом, в якому просило стягнути з Державного підприємства "Красилівський агрегатний завод" безпідставно збережені грошові кошти у розмірі 5 304 005 російських рублів. На стороні відповідача виступив Державний концерн "Укроборонпром".

Рішенням господарського суду Хмельницької області від 18 квітня 2019 року позов у цій справі було задоволено у повному обсязі.

Не погоджуючись із прийнятим рішенням господарського суду першої інстанції, Красилівський агрегатний завод звернувся до Північно-західного апеляційного господарського суду з апеляційною скаргою, в якій просив оскаржуване рішення скасувати, у задоволенні позовних вимог відмовити у повному обсязі.

Нагадаємо, суд у справі ОПЗ дослідив відповіді "Нафтогазу" і "Укрнафти"

Українські Національні Новини

Кримінал та НП