rosiyani-namagayutsya-zakhopiti-deokupovani-sela-luganschini-gayday

росіяни намагаються захопити деокуповані села Луганщини - Гайдай

 • 629759 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. Російські загарбники продовжують знищувати деокуповані населені пункти на Луганщині в спробах їх знову захопити. Бої тривають в районі Стельмахівки. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram, передає УНН.

Цитата

"росіяни намагаються захопити деокуповані луганські села", - написав Гайдай.

З його слів, окупанти штурмують в напрямку Стельмахівки на Сватівщині. 

«Бойові дії зараз ідуть біля деокупованого населеного пункту Стельмахівка. У тому напрямку постійно штурмують. Так само бої йдуть в напрямку Макіївка-Невське і Куземівка-Новосельське. Від цих населених пунктів вже майже нічого немає, тому що росіяни їх розбили вщент постійними обстрілами і важкими калібрами», – детальніше розповів Гайдай в ефірі одного з телеканалів.

Російські загарбники продовжуть триматися стратегії вийти на адмінкордони Донецької та Луганської областей.

«А щодо тактичних дій, то тут вони розуміють, що не виходить в них бліцкриг та швидке просування. Тактика така: де можуть, там і просуваються. Де вони бачать, що в них є хоча б якийсь успіх, то кидають туди всі резерви, більше обстрілів, і просуваються вперед, а далі дивляться, що вони отримують внаслідок якогось певного успіху. Але ЗСУ міцно тримають оборону, і ситуація під контролем», – зазначив Гайдай.

Нагадаємо

Через нестачу ліжкомісць в лікарнях Луганщини російські окупанти будують модульні пункти швидкої допомоги, які більше нагадують альтанки, аніж лікувальні заклади.

Українські Національні Новини

Війна