rosiya-vnesla-do-chornogo-spisku-398-chleniv-palati-predstavnikiv-kongresu-ssha-ta-87-kanadskikh-senatoriv

росія внесла до "чорного списку" 398 членів Палати представників Конгресу США та 87 канадських сенаторів

 • 82073 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Міністерство закордонних справ російської федерації вирішило запровадити санкційні обмеження щодо 398 членів Палати представників Конгресу США та 87 канадських сенаторів, пише УНН із посиланням на заяву російського відомства.

Цитата

"У порядку реакції на чергову "хвилю" антиросійських санкцій, запроваджених Адміністрацією Дж.Байдена 24 березня ц.р. проти 328 депутатів Державної Думи Федеральних Зборів російської федерації, що з урахуванням раніше внесених до "чорного списку" російських парламентарів становить практично весь її склад, вводяться "дзеркальні" санкційні обмеження щодо 398 членів Палати представників Конгресу США", - сказано в повідомленні російського МЗС. 

Деталі

Як повідомляється, конгресмени "вносяться в російський "стоп-лист" на постійній основі".

Крім того, у відомстві заявили, що у зв'язку з аналогічними діями вводять контрзаходи проти чинних сенаторів канадського Парламенту.

"Вказані особи внесені на постійній основі до російського "стоп-листа" в порядку реакції на ворожі кроки, які роблять Оттава, яка всупереч національним інтересам намагається бути в авангарді русофобського курсу нинішньої Адміністрації США", - кажуть так звані "дипломати".

Нагадаємо

Раніше у росії вирішили відповісти на "безпрецедентні" санкції США. У російський "стоп-лист" потрапив президент Джо Байден, держсекретар Ентоні Блінкен, міністр оборони Ллойд Остін та ще низка інших керівників відомств та відомих американських діячів.

Українські Національні Новини

Політика