rosiya-u-2020-rotsi-skoreguye-vlasnu-strategiyu-natsbezpeki

Росія у 2020 році скорегує власну Стратегію нацбезпеки

 • 5116 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Стратегія національної безпеки Росії буде скоригована в 2020 році, вона повинна бути пов’язана з підготовлюваної Стратегією соціально-економічного розвитку країни. Як повідомили в прес-службі Ради безпеки РФ, мова про це йшла на засіданні міжвідомчої комісії з проблем стратегічного планування, яке провів секретар РБ РФ Микола Патрушев, інформує УНН.

"Обговорено заходи щодо підвищення ефективності прогнозування ризиків соціально-економічного розвитку та загроз національній безпеці Російської Федерації, - йдеться в повідомленні. - Актуальність даного завдання позначена в тому числі в зв'язку з майбутнім в 2020 році коригуванням Стратегії національної безпеки і необхідністю завершення розробки Стратегії соціально економічного розвитку Росії ". "Наголошено на важливості забезпечення взаємозв'язку цих документів", - додали в Радбезі.

Також на засіданні було звернуто увагу на необхідність поліпшення якості розроблюваних прогнозів, їх наукову обґрунтованість і взаємну узгодженість.

"Домогтися цієї мети особливо важливо в умовах динамічно мінливої міжнародної обстановки, посиленого впливу різних внутрішніх факторів, коли життєво необхідно мати чітке розуміння тих загроз, потенційних викликів і ризиків, з якими Росія може зіткнутися в довгостроковому періоді", - підкреслив, виступаючи на засіданні, Патрушев.

Як повідомляв УНН, у МЗС РФ заявили, що мовний закон в Україні - вдарить по перспективам мирного врегулювання на Донбасі.

Українські Національні Новини

Суспільство