romanenko-golovna-problema-zelenskogo-tarifi-a-timoshenko-idealno-pidkhodit-dlya-yiyi-virishennya

Романенко: головна проблема Зеленського - тарифи, а Тимошенко ідеально підходить для її вирішення

 • 28844 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Для Президента Зеленського зараз ключовою проблемою стала тема тарифів. Це показала соціологія Українського інституту майбутнього. А Юлія Тимошенко, яка добре знає газовий ринок і розуміє всі нюанси, як раз ідеально підходить для вирішення цієї проблеми. Про це в коментарі УНН розповів директор політичних і міжнародних програм Українського інституту майбутнього Юрій Романенко.

Цитата:

"Для Зеленського зараз ключовою проблемою стала проблема тарифів. Соціологія, яку провів Інститут майбутнього днями, показала, що тема тарифів вийшла на перше місце, перемігши тему війни на Донбасі. 39% українців замучені саме цією проблемою. І Зеленському необхідно зараз шукати механізми, які дозволять вийти з цього конфлікту і зняти з порядку денного питання тарифів: як-то їх реально зменшити, оскільки вся ця балаканина щодо того, що тарифи зменшуються - фікція. Люди отримали платіжки, від яких вони в жаху", - повідомив Романенко.

Деталі

Саме така ситуація, за словами Романенка, є важливою передумовою того, щоб кандидатуру лідера фракції "Батьківщина" Юлію Тимошенко зараз серйозно розглядали як майбутнього прем'єр-міністра України.

"Це важлива підводка, тому що саме Тимошенко, яка добре знає ринок газовий і розуміє всі нюанси - вона якраз ідеально підходить для вирішення цієї проблеми. Вона чітко сказала, що зробить все, щоб отримати газ українського видобутку, а це дозволить зменшити ціну в два, а то і більше разів. І тоді, природно, можна буде Зеленському зітхнути з полегшенням і зосередитися на проблемах, пов'язаних з війною з Медведчуком і вирішенням проблеми Медведчука", - вважає Романенко.

Він також резюмував, що якщо Президент планує продовжувати свій "хресний хід" проти інших українських олігархів, то наодинці він цю війну не потягне і йому буде важлива підтримка досвідчених політиків.

Доповнення

Відзначимо, народний депутат від фракції "Батьківщина" Вадим Івченко заявив, що "хлопчики на самокатах" в уряді доведуть країну до ручки.

Нагадаємо, раніше Івченко розповів, що врятує українців від божевільних тарифів і назвав реальну ціну на газ.

Українські Національні Новини

Політика