riven-bezrobittya-v-nimechchini-znizivsya-do-rekordno-nizkogo-rivnya-za-30-rokiv

Рівень безробіття в Німеччині знизився до рекордно низького рівня за 30 років

 • 29186 переглядiв

КИЇВ. 1 травня. УНН. У квітні поточного року коефіцієнт безробіття в Німеччині продовжив зниження до 4,9% і опустився нижче зафіксованого в 1990 році рекордно низького рівня. Про це повідомляє УНН з посиланням на "Синьхуа".

Такі дані опублікувало Федеральне агентство з праці ФРН.

Згідно з цими даними, після сезонного коригування число безробітних в Німеччині в квітні склало 2,229 млн осіб, знизившись на 72 тис. осіб в порівнянні з попереднім місяцем, коефіцієнт безробіття склав 4,9%.

Глава Федерального агентства з праці Детлеф Шелі повідомив журналістам, що число зайнятих послідовно збільшувалася протягом тривалого часу до теперішнього моменту, а затребуваність підприємств в нових працівниках залишалася на дуже високому в порівнянні з минулим роком рівні.

В останні роки економіка Німеччини продовжує зростати, а рівень безробіття послідовно знижуватися рік за роком.

Однак з другого півріччя 2018 року, економіка країни зазнає помітний спад. За прогнозами німецького уряду, в поточному році економіка Німеччини виросте на 1%. Це нижче зафіксованих в минулому році 1,4%.

Нагадаємо, товарообіг України з Німеччиною минулого року зріс на 13%, а крім того, в Україну заходять німецькі інвестиції.

Українські Національні Новини

Економіка