retroavtomobil-khto-vikoristovuye-i-navischo

Ретроавтомобіль: хто використовує і навіщо?

 • 20515 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Виставки ретроавтомобілів проходять регулярно - в останнє десятиліття цей вид заходів в Україні набуває все більшої популярності. Покупка такої машини досить специфічна і характеризується правилами, які відрізняються від традиційних. Знайти подібні машини по Україні можна за допомогою сервісу OLX, передає УНН.

Ідеї для використання

Ретроавтомобіль - це завжди романтика, витонченість і елегантність. Відразу згадуються старі фільми про Нью-Йорк, Лондон і Париж. Тому поширений варіант застосування - фотосесія. Підібрати можна величезну кількість образів: від повноцінного єднання зі старою атмосферою до роботи на контрасті.

Купівля такого транспорту сьогодні досить популярна, хоча і експлуатація старих машин практично неможлива. Однак купити ретро авто можна як вигідне вкладення у вигляді пасивного доходу.

Наприклад, його зручно відправляти на виставки і отримувати призи або частину коштів за участь. Ще один варіант - здача авто в спеціальні ретромузеі. Знаходження машини як експоната теж приносить свій прибуток, особливо в іноземних закладах.

Також деякі компанії можуть взяти авто в прокат у колекціонерів для зйомок кліпів, фільмів та серіалів. Їх можуть застосовувати в якості контрастного фону або основного елемента історичних подій.

Особливості покупки

Вибирають ретроавтомобілі для покупки і ті, хто хоче виділитися і показати свою індивідуальність. Колекціонери і реставратори бачать особливу вигоду і користь від придбання машини, тому роблять вибір залежно від наступних факторів:

виду експлуатації - для виставок потрібні дуже старі машини, а для щоденної їзди - з 70-х років;

країни походження і марки - це впливає на вартість;

обслуговування, ремонту і зберігання - потреби авто визначають експлуатаційні витрати.

В цілому займатися бізнесом на машинах з минулого досить вигідно. Це фактично культурне та технологічне надбання, і з віком вартість конкретних екземплярів тільки збільшується.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу