reformuvannya-gpu-planuyut-zavershiti-do-novogo-roku-ryaboshapka

Реформування ГПУ планують завершити до нового року – Рябошапка

 • 12206 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Процес реформування Генеральної прокуратури України планують завершити до 1 січня 2020 року. Про це повідомив Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка на засіданні Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності, передає кореспондент УНН.

"Наша загальна логіка: до нового року йде процес реформування Генеральної прокуратури. Ми очікуємо, що з 1 січня цей процес буде закінчено. Буде Офіс Генерального прокурора в новому форматі працювати, як це передбачено законом. Десь три місяці нам треба буде на обласний і регіональний рівень і ще після того 3-4 місяці – на місцеві прокуратури. По самих загальних розрахунках, до 1 вересня ми повинні були б закінчити цей процес загалом, але, можливо, ми це зробимо трохи швидше і вкладемося до 1 липня", - сказав Рябошапка.

Нагадаємо, 25 вересня набув чинності Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо першочергових заходів із реформи органів прокуратури", у якому йдеться про створення Офісу Генпрокурора.

Українські Національні Новини

Політика