razumkov-zayaviv-scho-reformu-detsentralizatsiyi-planuyut-zavershiti-do-oseni

Разумков заявив, що реформу децентралізації планують завершити до осені

 • 22248 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. Реформу децентралізації в Україні планують завершити до початку місцевих виборів, що відбудуться восени цього року. Про це заявив на брифінгу 23 січня, під час робочого візиту до Одеси, голова ВРУ Дмитро Разумков, передає УНН.

"Думаю, що найближчим часом оновлений законопроект надійде до ВРУ. Я думаю, що ми зможемо встигнути, принаймні, ми докладемо для цього максимум зусиль. Для того, щоб вже нові вибори відбувалися після того, як реформа децентралізації буде завершена. Для цього в нас є час і я думаю, чи зможемо це зробити, навіть не дивлячись на те, що вибори повинні бути в жовтні цього року", - сказав Разумков.

Нагадаємо, за інформацією Офісу Президента, Президент України Володимир Зеленський вирішив відкликати подані зміни до Конституції України щодо децентралізації.

Пізніше, перший заступник голови ВРУ Руслан Стефанчук заявив, що Президент України Володимир Зеленський готовий переглянути законопроект про зміни до Конституції щодо децентралізації, у Раді започатковують широку дискусію між політичними силами для обговорення цього проекту закону.

Українські Національні Новини

Політика