razumkov-zayaviv-scho-ne-vaktsinuvatimetsya-vid-covid-19

Разумков заявив, що не вакцинуватиметься від COVID-19

 • 20498 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що не вакцинуватиметься від коронавірусної хвороби COVID-19 через те, що перехворів і має антитіла, але його публічна позиція - він підтримуватиме вакцинацію. Про це він сказав в ефірі одного з телеканалів, передає УНН.

"Мені у цьому плані трошки простіше, я перехворів і якийсь час точно у мене будуть антитіла. Я думаю, що сьогодні є велика кількість людей, які потребують вакцинування більше, ніж я і тут повинен бути пріоритет. Військові, медики, освіта… Якщо ми говоримо про публічну позицію - для мене це не питання. Так само як я робив публічне вакцинування від грипу… Якщо ми говоримо про публічну позицію - я 100% її буду підтримувати. Якщо буде необхідність віддати свою вакцину тим, кому вона сьогодні більш потрібна - також тут не буде якихось (проблем - ред.)", - повідомив Разумков.

Нагадаємо, старт вакцинації від COVID-19 в Україні запланований на початку другого кварталу 2021 року.

За державний кошт планується вакцинувати 21 млн громадян. Серед них люди, які старші за 60 років, та ті, хто мають супутні захворювання і працівники певних сфер.

Як повідомлялося раніше в УНН, Степанов не виключає забезпечення усіх українців вакциною за рахунок держави.

Українські Національні Новини

Політика