razumkov-vidvidav-kharkivschinu-i-pobuvav-za-kermom-btr

Разумков відвідав Харківщину і побував за кермом БТР

 • 14004 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Голова ВРУ Дмитро Разумков у Харківській області відвідав Національну академію Національної гвардії України, де ознайомився з підготовкою до управління бронетранспортером. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Апарату ВРУ.

"Голова ВРУ Дмитро Разумков у Харківській області відвідав Національну академію Національної гвардії України та державне підприємство "Чугуївський авіаційний ремонтний завод", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Разумков у Національній академії ознайомився з роботою кафедр військового зв’язку та інформатизації, тактики, технічного і тилового забезпечення, автобронетанкової техніки та ракетно-артилерійського озброєння, військово-соціального та психологічного забезпечення.

"Він також ознайомився з роботою вогневого комплексу з бойовим і мультимедійним тиром та класами з ситуаційного моделювання й підготовки до управління бронетранспортером. На Чугуївському авіаційному ремонтному заводі голова парламенту оглянув виробничі потужності підприємства, що забезпечує капітальний ремонт, модернізацію та технічне обслуговування літаків Л-39, а також середній ремонт та переобладнання у повітряні мішені безпілотних літальних апаратів Ту-143", - йдеться у повідомленні.

Так, у фотозвіті помітно, як голова ВРУ знаходиться за кермом бронетранспортера.

Як повідомляв УНН раніше, голова Верховної Ради України Дмитро Разумков цього тижня здійснить робочу поїздку до Луганської, Донецької та Харківської областей.

Українські Національні Новини

Політика