razumkov-prokomentuvav-zaboronu-vkhodu-do-vr-nardepam-poperednikh-sklikan

Разумков прокоментував заборону входу до ВР нардепам попередніх скликань

 • 24334 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Заборона на вхід до Верховної Ради України колишніми нардепами пов’язана із бійками та псуванням майна. Про це в ефірі одного з телеканалів повідомив голова ВРУ Дмитро Разумков, передає кореспондент УНН.

"Були різні випадки під час роботи Верховної Ради України. Ми пам'ятаємо і про наліпки, які приносили деякі нардепи, і сірники у скважинах для ключів, і багато інших подій, які відбувалися і були скоєні екснардепами", - зазначив він.

Разумков, пообіцяв підняти відеоархіви Ради, щоб показати подібні інциденти.

"Як що ми говоримо про розпорядження, коли воно було прийнято, ми зустрічалися з представниками асоціації народних депутатів України минулих скликань, обговорили це питання. Мені здається, ми знайшли збалансовану позицію, яка відображена у змінах до цього розпорядження. Однак, якщо мова йде про доступ до Верховної Ради, до сесійної зали – це одна справа, доступ до приміщень, де нардепи працюють...Ми пам’ятаємо, як приходили колишні народні депутати на комітеті і починалися бійки, це було зовсім нещодавно", - додав він.

Голова ВРУ наголосив, що буде знайдена позиція, яка влаштує як народних депутатів минулих скликань, і зможе захистити коректну роботу діючого складу ВРУ.

Як повідомлялося, після засідання комітету з питань аграрної та земельної політики сталася бійка між представниками фракції “Слуга народу” та політсили “Свобода”.

За фактом бійки між представниками парламентської фракції "Слуга народу" та політсили "Свобода" було відкрито кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

Політика