rashisti-zakhopili-misto-oleshki-na-khersonschini-mer

Рашисти захопили місто Олешки на Херсонщині — мер

 • 548118 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Російські окупанти захопили місто Олешки у Херсонській області. Про це у своєму відеозверненні повідомив мер міста Євген Рищук, пише УНН.

Цитата

"Над адміністрацією вже висить російський прапор. Вони зараз вже заходять у місто, нажаль. Сьогодні вже стало питання щодо патрулювання вулиць. Наші патрулі вже не будуть працювати, російські військові вже самі будуть патрулювати вулиці", — наголосив мер.

Деталі

Він додав, що у місті діє комендантська година. Рищук попередив, що якщо хтось з містян вирішить вийти на вулиці під час комендантської години, ризикує потрапити під розстріл.

Мер міста також зазначив, що комунальні служби продовжуватимуть працювати, враховуючи те, що зарплату поки що отримують з державного бюджету України.

"Щодо евакуації поки немає відповіді з Києва, однак мені доповіли, що місто зараз майже пусте. Бої до нас ще не дійшли, тож ніч обіцяє будим тихою. Як тільки буде інша інформація, я буду повідомляти", — додав мер.

Додамо

Сьогодні близько 7 ранку у будинку колишнього політв’язня Кремля Едема Бекірова у Новоолекціївці Херсонської області відбулися обшуки.

Українські Національні Новини

Суспільство