rashisti-mayut-layfkhaki-dlya-vtechi-dodomu-sbu-viklala-chergovi-perekhoplennya

Рашисти мають "лайфхаки" для втечі додому: СБУ виклала чергові перехоплення

 • 244927 переглядiв

КИЇВ. 13 серпня. УНН. Служба безпеки України оприлюднила добірку перехоплених розмов, де рашисти обговорюють з родичами способи втекти додому. Серед них - «включить васю»; зламати руку, зіскочивши п’яним з танку; самостріл на марші. Про це інформує УНН.

Цитата

«Останнім часом перехоплення СБУ свідчать, що окупанти деморалізовані та вважають війну в Україні справжнім пеклом. У частини з них переважають думки, як втекти додому. І вони, не приховуючи, обговорюють це з родичами», – повідомляє СБУ.

Деталі

В одній із розмов мати ділиться з сином «афганським» дідовим рецептом, як симулювати психічний розлад: «Иди в медпункт, говори, что меня сильно болит голова, давит там на уши, мне кажется, что со мной кто-то разговаривает… короче, чтоб ты, типа, включал васю».

А ось іншому «герою» друг запропонував безболісно зламати руку: «Нажрись и с танка пизд*нись. Главное, чтобы шею не сломал. Прыгай, как щучкой в воду».

Контрактники елітної «краснознаменной» 39-ї окремої мотострілкової бригади, вказали у СБУ, просто на марші прострілювали один одному м’які частини тіла, щоб не було наслідків для здоров’я.

Нагадаємо

Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило розмову російського окупанта з батьком. Рашист перебуває в Херсонській області, за його словами, їх начальство нікого не збирається змінювати.

Українські Національні Новини

Війна