rashisti-khochut-zrivnyati-iz-zemleyu-azovstal-chergove-perekhoplennya-sbu

Рашисти хочуть зрівняти із землею "Азовсталь": чергове перехоплення СБУ

 • 132254 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Незважаючи на значну перевагу у кількості військ, російські окупанти не можуть взяти український Маріуполь, тому хочуть зрівняти з землею завод "Азовсталь", де тримають оборону українські бійці. Про це свідчить чергове перехоплення телефонної розмови рашиста із дружиною, яке оприлюднила СБУ, пише УНН.

Цитата

"Ждем тут "сюрпризы" от россии… трехтонные с неба… Сказали, сравнять все с землей… Приезжал подполковник, говорил: вы почувствуете на себе это, и услышите, и почувствуете. Прикинь волна взрывная будет", – розповідає окупант дружині.

Деталі

З його слів, рашисти готують 3-тонні "сюрпризи" з неба. "Герой" з перехоплення - це ростовський командир взводу загарбників , який перебуває в 4 кілометрах від легендарної будівлі.

На запитання про долю мирного населення відповідає: "Все уехали. Все кто захотел, все уехали. Остались одни патриоты и сильно умные...".

"Це ще одне підтвердження, що справжня мета "асвабадітєлєй" в Україні – це стерти нашу державу з лиця землі. Тож в нас лише один шлях зберегти нашу країну – перемогти", - наголошують в СБУ.

Раніше

Напередодні російські окупанти завдали масованого удару по заводу "Азовсталь" у Маріуполі, де ховаються сотні мирних людей.

За інформацією міськради, окупанти бомблять "Азовсталь" авіаційними бомбами ФАБ 1000 і ФАБ 3000.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП