raketniy-udar-po-krivomu-rogu-rozpochato-provadzhennya

Ракетний удар по Дніпропетровщині: розпочато провадження

 • 138396 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Дніпропетровська обласна прокуратура розпочала розслідування щодо ракетного удару по промисловому підприємству та артобстрілу населених пунктів регіону. Про це повідомляє УНН, посилаючись на пресслужбу прокуратури.

Цитата

"За даними слідства, 25 травня 2022 року збройні сили рф, нехтуючи нормами міжнародного гуманітарного права, здійснили ракетний обстріл одного з промислових підприємства міста Кривого Рогу Дніпропетровської області. Інформація щодо пошкодженої інфраструктури уточнюється", - йдеться в повідомленні.

Деталі 

Також окупанти, використовуючи артилерійську зброю, обстріляли околиці населеного пункту Апостолове Криворізького району. Внаслідок обстрілу пошкоджено лінії електропередач. Цивільне населення в ході обстрілів агресора не постраждало. Будь-які військові об’єкти на даній території відсутні.

Дніпропетровською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо

російські окупанти вдарили ракетами по Кривому Рогу, а також обстріляли з "Ураганів" дві громади у Криворізькому районі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП