rada-vnesla-zmini-do-zakonu-pro-natsbezpeku-ukrayini

Рада внесла зміни до закону про нацбезпеку України

 • 16946 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Верховна Рада України ухвалила за основу та в цілому проект закону про внесення змін до ЗУ “Про національну безпеку України”, поданий та визначений Президентом України Володимиром Зеленським як невідкладний. Відповідне рішення підтримали 292 народних депутатів України, передає кореспондент УНН.

Проект закону №3015 передбачає внести зміни до VI "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про національну безпеку України" щодо набрання чинності положеннями стосовно Головнокомандувача Збройних Сил України, Генерального штабу Збройних Сил України, видів і окремих родів військ.

За інформацією профільного комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки, цілями та завданнями проекту закону є невідкладне здійснення у ЗСУ організаційних заходів, спрямованих на трансформацію органів військового управління всіх рівнів, а також запровадження окремих посад Головнокомандувача ЗСУ та начальника Генерального штабу ЗСУ.

Як повідомляв УНН раніше, парламентський комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував Верховній Раді ухвалити за основу та в цілому законопроект про внесення змін до Закону України "Про національну безпеку України".

Українські Національні Новини

Політика