rada-viznachitsya-schodo-podannya-na-dunayeva-i-zakonoproektiv-pro-movi

Рада визначиться щодо подання на Дунаєва і законопроектів про мови

 • 9966 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Верховна Рада сьогодні, 4 жовтня, має розглянути низку важливих законопроектів, зокрема, про мови в Україні, та вирішити питання подання Генпрокурора про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Сергія Дунаєва. Про це йдеться у порядку денному на сьогодні, передає УНН.

Зокрема, сьогодні народні депутати мають розглянути проект закону №9036 про внесення змін до статутів Збройних сил України (друге читання) та чотири проекти законів (№№5556, 5669, 5670, 5670-д) про мови в Україні.

Крім того, парламентарі мають розглянути проект закону №8265 про внесення змін до закону України "Про публічні закупівлі" та деяких інших законодавчих актів України та законопроект №8338 про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо відновлення діяльності Державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз".

Також у порядку денному є проект закону №6777 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо інженерно-технічного облаштування та утримання державного кордону та законопроект №8361 про прилеглу зону України.

У порядку денному на сьогодні є й питання про дострокове припинення повноважень деяких народних депутатів України.

На вечірньому засіданні парламенту народні депутати мають розглянути, згідно з порядком денним, питання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Сергія Дунаєва.

Також у порядку денному є законопроект №3726 з пропозиціями Президента до закону "Про приватну детективну (розшукову) діяльність" та два законопроекти щодо перейменування Дніпропетровської та Кіровоградської областей (№№8380, 8329).

Нагадаємо, напередодні регламентний комітет Ради підтримав подання Генпрокурора на нардепа Дунаєва.

Українські Національні Новини

Політика