rada-ukhvalila-za-osnovu-zakonoproekt-pro-derzhpolitiku-v-sferi-pratsi-y-trudovoyi-migratsiyi

Рада ухвалила за основу законопроект про держполітику в сфері праці й трудової міграції

 • 12703 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Народні депутати ухвалили за основу законопроект щодо формування державної політики у сфері праці, трудових відносин, зайнятості населення та трудової міграції. Відповідне рішення підтримали 292 народних депутати, передає кореспондент УНН.

Проект закону 2168 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо формування державної політики у сфері праці, трудових відносин, зайнятості населення та трудової міграції має на меті забезпечити реалізацію ключових реформ, зокрема лібералізація трудових відносин у відповідність до вимог сучасності.

Він був розроблений з метою пришвидшити реалізацію ключових реформ, зокрема лібералізація трудових відносин у відповідність до вимог сучасності й передбачає передачу всіх повноважень у сфері трудових відносин і трудової міграції Міністерству розвитку економіки.

При цьому нардепи скоротили на половину строки підготовки законопроекту до другого читання.

Нагадаємо, більшість опитаних українців найбільшою загрозою для країни вважають масову еміграцію. Такі дані були отримані в ході соціологічного опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг".

Українські Національні Новини

Політика