rada-ukhvalila-postanovu-schodo-pamyatnikh-dat-i-yuvileyiv-u-2020-rotsi

Рада ухвалила постанову щодо пам'ятних дат і ювілеїв у 2020 році

 • 14998 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. Верховна Рада України ухвалила проект постанови за основу і в цілому про відзначення пам'ятних дат і ювілеїв у 2020 році. Відповідне рішення підтримали 305 народних депутатів України, передає кореспондент УНН.

Проект Постанови №2364 про відзначення пам'ятних дат і ювілеїв у 2020 році передбачає визначення найважливіших подій в суспільно-політичному житті України та ювілеїв видатних осіб, які у 2020 році повинні відзначатися на загальнодержавному рівні, створення належних умов для організаційної підготовки до їх відзначення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нацбанк ввів у обіг пам’ятні монети, присвячені "Яворівській забавці"

Так, автори проекту постанови пропонують Національному банку України виготовити і ввести в обіг ювілейні монети, присвячені пам’ятним датам і ювілеям 2020 року, а також публічному акціонерному товариству "Укрпошта" видати поштові конверти і поштові марки, присвячені пам’ятним датам і ювілеям 2020 року.

Нагадаємо, акціонерне товариство "Укрпошта" назвало найдорожчу поштову марку 2019 року випуску – "Кімерійці. Культурні епохи України" вартістю у 30 грн.

Українські Національні Новини

Політика