rada-sogodni-vizmetsya-za-zakonoproekt-pro-rozvidku

Рада сьогодні візьметься за законопроект про розвідку

 • 17164 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. На сьогоднішньому пленарному засіданні Верховної Ради України парламентарі, зокрема, повторно розглянуть з пропозиціями Президента ЗУ “Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо мораторію на стягнення майна громадян України, наданого як забезпечення кредитів в іноземній валюті”, а токож повторно у другому читанні законопроект "Про розвідку", передає УНН.

Так, відповідно до порядку денного, на сьогодні в парламенті заплановано розгляд проектів постанов: “Про Звернення до Кабінету міністрів України щодо вжиття заходів для забезпечення населення Донецької області безперебійним водопостачанням” та “Про зміни у складі Ради Національного банку України”.

У першому читані планується розглянути низку проектів законів, серед яких:

  • проект закону про внесення змін до Закону України "Про публічні закупівлі" щодо закупівлі природного газу;
  • проект закону про внесення змін до статті 12 Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" щодо встановлення альтернативної підсудності справ, учасники яких проживають на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя;
  • проект закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо окремих питань здійснення габаритно-вагового контролю.

У другому читанні парламентарі поторно розглянуть проект закону "Про розвідку".

Як повідомляв УНН, напередодні Верховна Рада України ухвалила заяву щодо ситуації в Республіці Білорусь.

Українські Національні Новини

Політика