rada-sogodni-rozglyane-pitannya-vidkrittya-rinku-zemli

Рада сьогодні розгляне питання відкриття ринку землі

 • 18820 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Верховна Рада України на сьогоднішньому пленарному засіданні планує розгляд у другому читанні законопроекту №2178-10 про відкриття ринку сільськогосподарських земель в Україні. Про це повідомляє УНН із посиланням на сьогоднішній порядок денний ВРУ.

Так, парламентарі сьогодні планують розглянути у другому читанні законопроект №2178-10 про відкриття ринку сільськогосподарської землі. Також у другому читанні запланований розгляд законопроекту про внесення змін до деяких законодавчих актів №1067-д щодо прискорення дерегуляції у сфері господарської діяльності.

Окрім того, планується повторний розгляд законопроекту №0972, з пропозиціями Президента України Володимира Зеленського, щодо удосконалення пенсійного забезпечення.

Також парламентарі планують розглянути питання про подальшу роботу над законопроектами про внесення змін до Конституції України, зокрема, №1015 щодо законодавчої ініціативи народу та №1027 щодо додаткових підстав дострокового припинення повноважень народного депутата України.

Планується також включити до порядку денного законопроект №2571, та альтернативні до нього, щодо окремих питань функціонування банківської системи.

Також парламентарі планують розглянути низку проектів постанов, зокрема, щодо складу ТСК Верховної Ради України.

Нагадаємо, 13 листопада Верховна Рада, при заблокованій трибуні та криках "Ганьба", ухвалила в першому читанні проект закону №2178-10 щодо відкриття ринку сільськогосподарських земель в Україні.

Українські Національні Новини

Політика