rada-priznachila-ministra-zakhistu-dovkillya-ta-prirodnikh-resursiv

Рада призначила міністра захисту довкілля та природних ресурсів

 • 14886 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Верховна Рада України ухвалила в цілому проект постанови №3586 про призначення Романа Абрамовського міністром захисту довкілля та природних ресурсів. Відповідне рішення підтримали 264 народних депутати України, передає кореспондент УНН.

“Призначити Абрамовського Романа Романовича на посаду міністра захисту довкілля та природних ресурсів України”, - йдеться у тексті постанови.

Так, парламентарі підтримали відповідне рішення.

“Роман Абрамовський діючий заступник міністра енергетики і захисту довкілля. Працює на цій посаді з жовтня 2019 року, має надзвичайно успішний досвід як в бізнесі, так і в державній службі, державному управлінні. Після наших співбесід і консультацій було принято рішення, що він візьме на себе таку відповідальність за екологію України”, - сказав під час представлення кандидата Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Сам Абрамовський пообіцяв після призначення у найближчий термін представити покроковий план, який буде стосуватися Програми діяльності уряду.

Нагадаємо, Кабінет міністрів перейменував Міністерство енергетики та захисту довкілля на Міністерство енергетики та постановив утворити Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів.

Українські Національні Новини

Політика