putin-pribuv-do-zhenevi-na-zustrich-iz-baydenom

Путін прибув до Женеви на зустріч із Байденом

 • 19100 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Станом на 13:25 середи, борт російського президента Володимира Путіна зайшов на посадку в аеропорту Женеви. Про це свідчать дані сервісу Flightradar24, передає УНН.

Деталі

Зазначимо, що частина російської делегації прибула на місце майбутніх переговорів Президентів Росії і США на віллу "Ла Гранж". Зокрема, прибули міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, заступник голови МЗС Сергій Рябков та спікер Кремля Дмитро Песков.

Переговори двох президентів мають стартувати о 14:15 за київським часом. За даними як Кремля, так і Білого дому, на бесіду у вузькому і розширеному складах делегацій США і РФ відведено приблизно п’ять годин. Підсумкова прес-конференція глави російської держави запланована на 19:00 за київським часом, пізніше має відбутись спілкування з журналістами Байдена.

Що було раніше

Президент США Джо Байден прибув до Женеви ввечері 15 червня. На злітно-посадковій смузі в аеропорту Байдена очікував ескорт з понад двох десятків машин.

Додамо

За інформацією пресслужби Кремля, президенти РФ і США сьогодні обговорять стан і перспективи подальшого розвитку двосторонніх відносин, проблематику стратегічної стабільності, а також актуальні питання міжнародного порядку денного, включаючи взаємодію в боротьбі з пандемією і врегулювання регіональних конфліктів.

Делегації Росії і США на саміті в Женеві будуть включати сотні людей — у сукупності близько 800 осіб.

ВВС Швейцарії ведуть посилений нагляд за повітряним простором в кооперації з італійськими і французькими військово-повітряними силами. Зона безпеки охоплює не тільки Женеву, а й частину повітряного простору сусідньої Франції. На набережній Женевського озера недалеко від вілли Ла-Гранж, де відбудеться зустріч президента РФ Володимира Путіна і його американського колеги Джо Байдена, встановлені засоби ППО.

Українські Національні Новини

Політика