putin-dav-nakaz-zakhopiti-donetsku-oblast-do-15-veresnya-genshtab

путін дав наказ захопити Донецьку область до 15 вересня – Генштаб

 • 221680 переглядiв

КИЇВ. 1 вересня. УНН. На сході України ворог намагається утримувати захоплені території і проводить заходи для подальшого наступу. Так є наказ путіна вийти на адміністративні кордони Донецької області до 15 вересня. Про це на брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України Олексій Громов, передає УНН.

Цитата

"Противник продовжує утримувати окуповані райони Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей, а також намагається створити сприятливі умови для відновлення наступу. Так, російські окупаційні війська коригують свої плани та дії відповідно до наказу путіна щодо виходу на адміністративні кордони Донецької області до 15 вересня", - заявив Громов.

Деталі

За даними генштабу ЗСУ, росія планує відновити наступ силами 3-го армійського корпусу. 

Російські ЗМІ про наказ путіна про вихід до адміністративних кордонів Донецької області до 15 вересня не повідомляли.

Нагадаємо

Інститут вивчення війни (ISW) повідомив, що росіяни не зможуть захопити більше територій у найближчі місяці. Російські наступальні операції на сході України, ймовірно, вичерпали обмежений імпульс, який вони набрали наприкінці липня, і, ймовірно, досягають кульмінації.

Українські Національні Новини

Суспільство