prorektora-odnogo-iz-stolichnikh-universitetiv-zatrimali-na-khabari-u-224-tis-griven

Проректора одного із столичних університетів затримали на хабарі у 224 тис. гривень

 • 19519 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. У Києві проректора з міжнародних зв'язків одного із столичних університетів затримали під час одержання неправомірної вигоди у сумі 224 тис. гривень, передає УНН із посиланням на повідомлення пресслужби прокуратури Києва.

"... затримано проректора з міжнародних зв'язків одного із столичних університетів під час одержання неправомірної вигоди у сумі 224 тис. гривень (ч. 4 ст. 368-3 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Згідно з матеріалами слідства, проректор вимагав вказані кошти за сприяння в отриманні документів для в’їзду на територію України 8 іноземцям шляхом оформлення запрошень на навчання, повідомили у прокуратурі.

"Затримання чоловіка відбулося 9 червня у приміщенні університету безпосередньо після отримання ним зазначеної суми коштів", - йдеться у повідомленні.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії та вирішуються питання повідомлення про підозру та обрання затриманому запобіжного заходу, додали у прокуратурі.

Нагадаємо, до червоного корпусу університету Шевченка прийшли з обшуками поліція та СБУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП