prokuratura-prositime-aresht-dlya-pidozryuvanogo-u-vbivstvi-udoshnika

Прокуратура проситиме арешт для підозрюваного у вбивстві "УДОшника"

 • 16086 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Прокуратура міста Києва клопотатиме про міру запобіжного заходу у вигляді взяття під варту для підозрюваного у вбивстві співробітника Служби державної охорони. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури.

Клопотання розглядатиме Печерський районний суд столиці. Прокуратура проситиме про взяття підозрюваного під варту строком на 60 діб.

Нагадаємо, вночі 2 січня на вулиці Саперне поле сталася бійка між двома чоловіками, внаслідок чого один із учасників втратив свідомість. По прибуттю медики констатували його смерть. Вбитий працював в Службі державної охорони.

Свідки розповіли правоохоронцям, що у потерпілого відбувся дорожній конфлікт із невідомим, який вигулював двох собак. Незнайомець вдарив опонента, від чого той впав і помер на місці. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У вбивстві підозрюють киянин, 1982 року народження. Пізніше підозрюваний сам прийшов до поліції.

Чоловіка було затримано у порядку статі 208 ККУ та оголошено йому про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. ст 115 ККУ).

Як повідомляв УНН, чоловік, який смертельно поранив співробітника СДО у Києві, прийшов до поліції з адвокатом.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП