prokuratura-povernula-do-komunalnoyi-vlasnosti-kinoteatr-tampere

Прокуратура повернула до комунальної власності кінотеатр "Тампере"

 • 12069 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. Київською місцевою прокуратурою №9 забезпечено реальне виконання рішення суду про повернення столичній громаді цілісного майнового комплексу "Кінотеатр "Тампере". Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужубу прокуратури Києва.

За даними слідства, наприкінці 2013 року приватне товариство незаконно отримало право власності на цілісний майновий комплекс "Кінотеатр "Тампере" та у подальшому передало його в іпотеку особі-нерезиденту.

Так, враховуючи викладене, Київська місцева прокуратура №9 заявила позов про визнання недійсним свідоцтва про право власності комерційної структури на вказаний об’єкт нерухомості та визнання права власності за територіальною громадою міста Києва.

"Після тривалого розгляду та повернення Верховним судом справи до суду апеляційної інстанції, Північним апеляційним господарським судом 02.10.2019 прийнято рішення про задоволення позову прокуратури", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що наразі вказане рішення виконано, а право власності на даний цілісний майновий комплекс зареєстровано за територіальною громадою міста.

Нагадаємо, що у березні 2018 року столичній громаді повернули цілісний майновий комплекс "Кінотеатр "Тампере", розташований на вулиці Героїв Севастополя.

Українські Національні Новини

Суспільство