prokuratura-ne-oskarzhuvatime-termin-areshtu-lapinskoyi

Прокуратура не оскаржуватиме термін арешту Лапінської

 • 10384 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Сторона обвинувачення задоволена рішенням суду, який заарештував на 30 діб підозрювану у співучасті у побитті в Києві учасника АТО Катерину Лапінську і не оскаржуватиме рішення в апеляційному порядку. Про це у коментарі журналістам по завершенню засідання Подільського районного суду Києва заявив прокурор Станіслав Петренко, передає кореспондент УНН.

"Суд частково задовольнив клопотання прокуратури, яка просила обрати запобіжний захід для підозрюваної тримання під вартою 60 діб. Але я вбачаю це рішення обґрунтованим і оскаржувати його не будемо", - сказав Петренко.

Варто зазначити, що у свою чергу сторона захисту Лапінської категорично відмовилася від будь-яких коментарів.

Як повідомляв УНН, подільський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 5 червня підозрювану у співучасті у побитті колишнього бійця АТО у столиці.

Нагадаємо, 2 травня близько 20:00 до чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Костянтинівській відбулася бійка, в результаті чого учасник АТО отримав ножове поранення.

Чоловік проходив по вулиці та відчув удар у спину. Повернувшись, він побачив трьох хлопців та двох дівчат, які були одягнені у маски. Зловмисники накинулися на чоловіка, у результаті чого він отримав колото-різане поранення в спину. Потерпілого госпіталізували, йому надали необхідну допомогу. Згодом із ним поспілкувалися правоохоронці.

Працівники поліції опитали свідків та очевидців події, а також переглянули відео з камер спостереження.

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом нападу на учасника АТО в Києві.

Прокуратура повідомила про підозру 25-річній жінці, яка разом з іншими особами вчинили напад на учасника АТО в Києві 2 травня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП