pro-zvirstva-rosiyan-u-buchi-znimut-film-zaymatimetsya-stsenarist-kartkovogo-budinochka

Про звірства росіян у Бучі знімуть фільм: займатиметься сценарист "Карткового будинка"

 • 109414 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. У місті Буча Київської області, де після відходу російських окупантів виявили багато загиблих цивільних, знімуть документальний фільм про звірства росіян. Про це Бучанська міська рада повідомляє у Facebook, пише УНН.

Цитата

"У Бучі знімуть документальний фільм про звірства росіян. Сценарист популярного серіалу "Картковий будиночок" Бо Віллімон - відомий сценарист американських серіалів, приїхав до України, щоб набрати матеріалів про жорстокі звірства росіян у Київській області", - повідомили у Бучанській міськраді.

Драматург, як вказано, хоче розповісти усьому світу правду про геноцид українців у та героїчний опір українського народу.

Доповнення

Міжнародна правозахисна організація Human Rights Watch зібрала докази воєнних злочинів у місті Буча Київської області, де 2 квітня було виявлено трупи людей у ​​цивільному одязі, деякі - зі зв'язаними за спиною руками, після відходу російських загарбників.

Мер Бучі Анатолій Федорук повідомив, що виявили 403 тіла вбитих людей, по-звірячому закатованих. 163 особи вже ідентифіковані.

Також Федорук заявив, що практично у 85% тіл усіх загиблих жителів є отвори від куль.

Українські Національні Новини

Суспільство