prints-garri-i-megan-markl-mozhut-pereyikhati-v-afriku-nezabarom-pislya-narodzhennya-pervistka-zmi

Принц Гаррі і Меган Маркл можуть переїхати в Африку незабаром після народження первістка - ЗМІ

 • 15016 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Британський принц Гаррі і його дружина Меган Маркл можуть переїхати в Африку незабаром після появи на світ своєї першої дитини, народження якого очікується в найближчі тижні. Про це в неділю повідомляє газета The Sunday Times з посиланням на джерело в Букінгемському палаці, передає УНН.

"Обговорення знаходяться на ранній стадії, але план полягає в тому, щоб знайти новий спосіб вираження м'якої влади (принца Гаррі і Меган Маркл), найбільш ймовірно в Африці", - зазначило джерело.

Згідно з його інформацією, в палаці розробили проект, за яким герцогу і герцогині Сассекському буде доручена міжнародна робота, що з'єднує в собі благодійність і представлення монархії за кордоном. Автором ініціативи виступив британський дипломат і спеціальний радник братів Вільяма і Гаррі з конституційних і міжнародних питань Девід Меннінг, відзначає видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл збирається народжувати вдома

Остаточне рішення про переїзд подружньої пари буде прийнято не раніше 2020 року. В якості можливих країн перебування королівського подружжя розглядаються ПАР і Малаві.

Нагадаємо, церемонія одруження Гаррі і Меган відбулася 19 травня цього року в каплиці Святого Георгія Віндзорського замку. Народження першої дитини Маркл і принца Гаррі очікується в кінці квітня - початку травня.

Як повідомляв УНН, нещодавно Меган Маркл і принц Гаррі переїхали у новий будинок.

Українські Національні Новини

Новини Світу