prikordonnik-pid-chas-zatrimannya-namagavsya-zyisti-khabar

Прикордонник під час затримання намагався з’їсти хабар

 • 16049 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Інспектора прикордонної служби у Закарпастській області затримали правоохоронці під час одержання ним частини неправомірної вигоди - 200 доларів, які прикордонник спробував з’їсти. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Як зазначається, прикордонник на пункті пропуску "Лужанка" за винагороду допомагав громадянам з контрабандою, а саме сприяв безперешкодному переміщенню тютюнових виробів з України до країн ЄС.

"Правоохоронцями було задокументовано факт вимагання тисячі доларів США неправомірної вигоди за вирішення зазначеного питання. Кошти отримував частинами", - вказали у поліції.

Сьогодні, 9 січня, під час одержання останньої частини хабара у сумі 200 доларів США, як зазначається, інспектора прикордонної служби затримали.

"Аби позбутися предмету злочину, грошей, та в подальшому уникнути відповідальності за його вчинення, прикордонник намагався їх з’їсти", - додали правоохоронці.

Наразі фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПКу України. У пункті пропуску "Лужанка" проводяться процесуальні заходи.

У ході досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритого за ч. 3 ст. 368 ККУ, буде перевірятися причетність інших осіб прикордонної служби зазначеного пункту пропуску до корупційної діяльності.

Нагадаємо, прикордонник обклав "даниною" іноземців.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП